Anna sanan kiertää

Pirkanmaan AA-alueella on useita vuosia pidetty AA-infoja Sorin katkolla 5. Perinteen mukaisesti. Tällä hetkellä tähän sanomansaattoon osallistuvat Pispalan AA-ryhmä, Monttu-ryhmä sekä Pirkanmaan AA-alueen tiedotustoimikunta. Tiedotustoimikunta on myös kartoittanut muita alueen AA-tiedottamiseen sopivia kohteita, joissa AA:sta on käyty kertomassa. Vipusen AA-infoja käy pitämässä Puisto-ryhmä.

Tiedotustoimikunta toivottaa AA-infoihin tervetulleiksi uusia AA-laisia myös niistä ryhmistä, jotka eivät ryhmänä osallistu sanomansaattoon. AA-infokäynneille (n. 1 t) osallistuu kaksi AA-laista, joten uudellakin tiedottajalla on aina opastaja matkassa. Jos haluat liittyä mukaamme, voit ilmoittautua Pirkanmaan AA-alueelle tästä linkistä tai puhelimitse tiedottamisen yhteyshenkilöille:
– Tiedotustoimikunta: Juha 040 7198685
– Pispalan AA-ryhmä: Hanski 050 524 8888,
– Monttu-ryhmä: Henri 050 5935787 ja

– Puisto-ryhmä: Erkki 040 587 7756.

Ilman ennakkoilmoitusta voit osallistua kaikkiin Tiedotustoimikunnan kokouksiin, joista tiedotetaan alueen nettisivulla: aapirkanmaa.fi. Seuraava kokous on 27.04.2024 klo 12.00 Tammerkosken AA-ryhmän tiloissa. Tervetuloa mukaan kuulemaan AA-infokokemuksia ja osallistumaan sanomansaattoon.

Uusien ryhmien ilmoittautumiset kolme kertaa vuodessa päivitettävään vuoroluetteloon pyydetään osoittamaan AA-alueen sähköpostiin pirkanmaa@aa.fi .

Pirkanmaan AA-alueen tiedotustoimikunta 02.04.2024