Kutsu Pirkanmaan AA-alueen kokoukseen lauantaina 18.02.2023

Kutsu:

Pirkanmaan AA-Palvelu järjestää vuoden 2023 ensimmäisen kokouksensa lauantaina 18.02.2023 klo 11.00 alkaen Rantaperkiön AA-ryhmän uusissa tiloissa osoitteessa: Nuolialantie 31 B, Tampere (koputa kellarin ikkunaan). Kaikki Pirkanmaan alueen AA-ryhmien edustajat ja jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kuulemaan ajankohtaisista asioista ja osallistumaan aluetoimintaan.

Työjärjestysehdotus:

1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen

2. Työjärjestyksen hyväksyminen

3. Ryhmien luettelointi

4. Edellisen kokouksen pöytäkirja

5. SAAP:n Pirkanmaan edustajan puheenvuoro

6. Rahastonhoitajan tilannekatsaus

7. Tiedotustoimikunnan tilannekatsaus

8. Auttavan puhelimen tilannekatsaus

9. Alueen yhteinen saunailta kevät 2023

10. Ryhmien kuulumiset

11. Muut asiat

12. Seuraavan kokouksen paikka ja ajankohta

13. Kokouksen päättäminen

Alueen AA-tiedotustoimikunta pyytää aluekokoukseen saapuvia ryhmän edustajia tuomaan mukanaan vanhoja Ratkaisu-lehtiä, mikäli niitä on ryhmillä tallessa. Lehtiä on tarkoitus jakaa kuulijoille AA-infotilaisuuksissa eri laitoksissa.