Haluatko osallistua 12. askeleen työhön tulemalla mukaan AA-tiedottamiseen hoitolaitoksessa

Pirkanmaan AA-alueella on useita vuosia pidetty AA-infoja keskiviikkoisin klo 18.30 Sorin katkolla. Jotkut alueen ryhmät ovat kantaneet vastuuta ja jakaneet sanomaa alkoholisteille 5. perinteen mukaisesti. Tällä hetkellä tähän 12. askeleen työhön osallistuvat Pispalan AA-ryhmä ja Monttu-ryhmä. Jatkossa on tarkoitus ottaa viikottaisille tiedottamiskäynneille (n. 1 t) mukaan halukkaita aa-laisia myös niistä ryhmistä, jotka eivät ryhmänä osallistu sanomansaattoon. Tiedottamiskäynnille osallistuu  2 – 3 aa-laista, joten uudellakin tiedottajalla on aina opastaja matkassa. Jos haluat liittyä mukaan kerran, kaksi tai pitemmäksi aikaa, voit ilmoittautua suoraan laitostiedottamisen yhteyshenkilölle:
Saha-ryhmän Juha 040-7198685

Anna sanan kiertää!

Pirkanmaan AA-alue