AA-toimiston tiedote: Äänekosken AA-kevätpäivät 2020 peruttu

Tänään varmistui, että Äänekosken kevätpäivät 2020 on peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Ymmärrän hyvin järjestäjien vastuullista päätöstä. Siellä kyllä jo kovasti suunnitellaan kevätpäiviä 2021.

Samoin muutamat alueiden tapahtumat on peruttu.

Tässä on nyt meillä kaikilla tyyneysrukouksen paikka. Toistaiseksi pääosa ryhmistämme toimii aivan normaalisti. Samoin AA-toimistomme, jonne tulee paljon yhteydenottoja. Toivottavasti myös auttavat puhelimet.

Mietitään nyt tyköinämme miten kevätpäivien poisjäänti vaikuttaa rutiineihimme. Onneksi meillä ei ollut yhtään äänestettävää asiaa kummallakaan listalla (SAAP ja SAAK). Vuosikokousmateriaalihan on jo postissa ja varmasti pian jo ryhmissäkin. Sitä tehdessä emme voineet ennakoida asian kaikkia käänteitä.

Eräs ajatus toimintatavasta tässä poikkeustilanteessa on, että nämä vuosikokousasiat hoidetaan Kokkolan kesäpäivien yhteydessä 24.-26.7. Toivottavasti SAAP:n Bergvikin kokous 30.-31.5. voidaan toteuttaa ja hoitaa samalla siellä Palvelun järjestäytymiskokous.

Terveisin Mika