Tiedote Pirkanmaan AA-alueen kokouksesta 02.09.2018

Pirkanmaan AA-alueen keskustelutilaisuudessa 06.05.2018 oli päätetty kysyä ryhmien mielipidettä alueen toiminnan uudelleen aktivoimiseksi hiljaisen kauden jälkeen. Alueen kokouskutsu on lähetetty heinäkuussa kaikille alueen ryhmille kirjepostina.

Kutsun johdosta alueen kokouksessa 02.09.2018 Puisto-ryhmän tiloissa oli saapuvilla 12 AA:n jäsentä, jotka edustivat 9 ryhmää Pirkanmaan AA-alueen tällä hetkellä yhteensä 39 ryhmästä: Amurin AA-ryhmä, Nokian AA-ryhmä, Puisto-ryhmä, Oma 1-ryhmä, Rantaperkiön AA-ryhmä, Sunnuntai-ryhmä, Tammerkosken ryhmä, Uosson AA-ryhmä ja Vipusen AA-ryhmä.

Kaikki edustettuina olleet ryhmät kannattivat yksimielisesti Pirkanmaan AA-alueen toiminnan uudelleen aktivointia.

Alueen kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Tero Nokian AA-ryhmästä ja sihteeriksi Jussi Tammerkosken AA-ryhmästä. Kokous valitsi Pirkanmaan AA-palvelun (PAAP) uudet palvelijat:

  • puheenjohtaja Tero, Nokian AA-ryhmä,
  • sihteeri Jussi, Tammerkosken AA-ryhmä,
  • rahastonhoitaja Juha, Puisto-ryhmä ja
  • nettisivuston ylläpitäjä Antti, Tammerkosken AA-ryhmä.

Palvelijoiden toimikausi on 2 vuotta (2018-2020), sihteerin tehtävään etsitään uutta palvelijaa jo 1 vuoden jälkeen.

Pirkanmaan AA-alueen edustus Suomen AA-palvelussa (SAAP) on tällä hetkellä:

  • palveluedustaja Minna, Tesoman AA-ryhmä (toinen kausi, päättyy keväällä 2019)
  • varapalveluedustaja Vellu, Uosson AA-ryhmä (ensimmäinen kausi).

Aluekokouksia päätettiin pitää 4 kertaa vuodessa siten, että alueen palveluedustajien kautta mahdollistetaan tiedonkulku Pirkanmaan AA-ryhmien asioista Suomen AA-palvelun kokouksiin ja niissä käsitellyistä asioista Pirkanmaan AA-alueen kautta takaisin kaikille Pirkanmaan AA-ryhmille.

Kokouksessa keskusteltiin tiedottamisesta alueen ryhmille. Sähköposti on alueen kannalta halvempi, helpompi ja nopeampi tiedotustapa, mutta koska kaikilla ryhmillä ei ole vielä omaa sähköpostiosoitetta, päätettiin toteuttaa ainakin tämän kokouksen pöytäkirjajakelu kirjepostina kaikkiin ryhmiin. Tiivistetty tiedote kokouksesta julkaistaan nimettömyyttä kunnioittaen alueen internet-sivustolla aapirkanmaa.fi.

Alueen ryhmiltä toivotaan tukea aluepalvelun aktiivisena säilyttämiseen 7. perinteen hengessä. Tilitunnukset siirtyvät rahastonhoitaja Juhalle, Puisto-ryhmä.

Alueen auttava puhelin siirtyy toistaiseksi Vellulle, Uosson AA-ryhmä.

Seuraava alueen kokous on su 04.11.2018 klo 14.00 Nokian AA-ryhmän tiloissa, Souranderintie 19, 37100 Nokia.